Brukeravtale

COUPONS-PROMO-CODE.COM, bruk kommisjonsbasert tilknyttet markedsføring fra sine handelspartnere (“Affiliate Merchants”). For å sikre at du som COUPONS-PROMO-CODE.COM Registrert bruker eller gjestebesøk ("Bruker") fullt ut forstår hva dine rettigheter er som Bruker, og hva vårt ansvar er overfor deg, har vi opprettet denne Brukeravtalen ( "Avtale"). Som bruker av nettstedet COUPONS-PROMO-CODE.COM (referert til her som "COUPONS-PROMO-CODE.COM" eller "nettstedet"), samtykker du i at du har lest, forstått og godtatt følgende "Vilkår og Betingelser, ”og samtykke til å være bundet av alle“ Vilkår og betingelser ”, inkludert eventuelle fremtidige endringer eller oppdateringer derav.
Vilkår og betingelser
FELLESSKAP

For å dele kuponger i samfunnet vårt, må du velge et unikt brukernavn. Dupliserte brukernavn er ikke tillatt, så hvis navnet du oppgir allerede er i bruk, vil du bli bedt om å velge et annet. COUPONS-PROMO-CODE.COM, etter eget skjønn, kan blokkere registrering fra enhver spesifikk e-posttjeneste eller ISP. Enhver kupong som legges ut i samfunnet vårt, inkludert informasjon som er knyttet til innsending, uttrykker bare synspunktene til forfatteren av kupongen og gjenspeiler ikke nødvendigvis synspunktene fra COUPONS-PROMO-CODE.COM eller noen person eller enhet tilknyttet den. Mens COUPONS-PROMO-CODE.COM kan bruke moderatorer og administratorer for å overvåke innholdet og utseendet til kuponginnleveringer og annen informasjon som er lagt ut i samfunnet vårt, erkjenner du at COUPONS-PROMO-CODE.COM ikke er forpliktet til å gjøre det. Med tanke på dette felleskapets sanntidsart, er det umulig for oss å overvåke eller gjennomgå alle kuponginnleveringer og dens innhold. Du samtykker i at verken COUPONS-PROMO-CODE.COM, eller noen person eller enhet tilknyttet det, vil bli holdt ansvarlig for innholdet, nøyaktigheten, fullstendigheten eller gyldigheten av informasjon som er lagt ut i samfunnet vårt. Du samtykker i at du ikke vil bruke samfunnet vårt til å legge ut noe materiale, eller lenker til noe materiale, eller for å legge ved filer, som inkluderer materiale, som bevisst er falskt og / eller ærekrenkende, unøyaktig, voldelig, vulgært, hatefull, trakasserende, uanstendig, vanvittige, seksuelt orienterte, truende, inngripende for en persons personvern eller på annen måte krenker noen lov. Du samtykker i at du ikke vil legge ut salgsfremmende informasjon for et nettsted eller enhet som du er tilknyttet, ansatt, eier eller på annen måte motta noen fordel av. Brukere som bryter denne bestemmelsen, autoriserer COUPONS-PROMO-CODE.COM samfunnet til å belaste summen av $ 2000.00 i annonseringsavgift per krenkende innlevering, pluss eventuell innkreving og advokatutgifter som er involvert i innkrevingen av gjelden. Du samtykker i at du ikke vil legge ut noe opphavsrettsbeskyttet materiale uten uttrykkelig tillatelse fra opphavsrettsinnehaveren, med mindre slik opphavsrett eies av deg eller COUPONS-PROMO-CODE.COM.

Du gir herved COUPONS-PROMO-CODE.COM en evigvarende, verdensomspennende, royalty-fri lisens for å distribuere, kopiere, tilpasse, reprodusere, overføre og på annen måte bruke innhold og informasjon du legger ut i samfunnet vårt til ethvert formål og i alle medier nå kjent eller i det følgende utviklet. Du er uttrykkelig enig i at vi står fritt til å bruke ideer, konsepter, kunnskap eller teknikker som finnes i noen oppslag eller kommunikasjon du sender til oss uten kompensasjon og for ethvert formål, inkludert, men ikke begrenset til, utvikling, produksjon og markedsføring av produkter og tjenester som bruker slik informasjon.

Annonser, henvisningsprogrammer, kjedebrev, pyramideordninger, oppfordringer og lenker til online spillsider er også upassende i samfunnet COUPONS-PROMO-CODE.COM. Enhver bruker som mener at en utsendt kupong er kritikkverdig, oppfordres til å kontakte oss umiddelbart ved å klikke på "Rapporter et problem" ved siden av en hvilken som helst kupong. Etter mottak av slik varsling vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å iverksette tiltak som vi anser som nødvendige innen rimelig tid. Siden dette er en manuell prosess, blir du informert om at vi kanskje ikke kan fjerne eller redigere bestemte kuponger umiddelbart. COUPONS-PROMO-CODE.COM forbeholder seg retten til å slette enhver kupong uansett årsak, etter eget skjønn. Du samtykker i at du er alene ansvarlig for innholdet i kupongene dine, og at du vil skadesløsgjøre og holde ufarlig COUPONS-PROMO-CODE.COM og deres agenter og ansatte med hensyn til ethvert krav basert på utseendet og / eller overføringen av kupongen din underkastelse (r).
ROBOTER

Dette nettstedet inneholder overskrifter for robot eksklusjon. Mye av informasjonen på COUPONS-PROMO-CODE.COM er oppdatert på sanntid og er proprietær eller er lisensiert til COUPONS-PROMO-CODE.COM av våre brukere, tilknyttede selgere eller tredjeparter. Du samtykker i at du ikke vil overskride den begrensede tilgangen til nettstedet som er gitt deg eller bruke noen robot, edderkopp, skrape eller andre automatiserte midler for å få tilgang til COUPONS-PROMO-CODE.COM for noe formål uten vår uttrykkelige skriftlige tillatelse. I tillegg er du enig i at du ikke vil:

iverksette tiltak som pålegger eller kan pålegge vår egen skjønn en urimelig eller uforholdsmessig stor belastning på vår infrastruktur;
kopiere, reprodusere, endre, opprette derivater fra, distribuere eller offentlig vise noe innhold fra dette nettstedet uten forhåndsuttrykkelig skriftlig tillatelse fra COUPONS-PROMO-CODE.COM og passende tredjepart, når det gjelder;
forstyrre eller forsøke å forstyrre riktig bruk av nettstedet eller aktiviteter utført på nettstedet; eller
omgå våre roboteksklusjonsoverskrifter eller andre tiltak vi kan bruke for å forhindre eller begrense tilgang til nettstedet.

GENERELLE BESTEMMELSER
Bruk av online kuponger

COUPONS-PROMO-CODE.COM tilbyr online kuponger som en gratis tjeneste til sine brukere. COUPONS-PROMO-CODE.COM er ikke ansvarlig for innløsning, feil / mangler eller utløp av online kuponger, og det er ditt ansvar å sørge for at en rabatt, spesiell prising eller gratis tilbud er til stede i kasseprosessen til en tilknyttet selger . Alle tilbud og kampanjer på dette nettstedet kan endres uten varsel. COUPONS-PROMO-CODE.COM har ingen kontroll over lovligheten av kuponger eller andre tilbud som tilbys av tilknyttede selgere, muligheten til noen av de tilknyttede selgerne til å fullføre salget i samsvar med tilbudene, eller kvaliteten på varene som tilbys av de tilknyttede selgerne. COUPONS-PROMO-CODE.COM har ingen kontroll over om tilknyttede selgere vil respektere tilbudene vist på COUPONS-PROMO-CODE.COM, og garanterer ikke nøyaktigheten eller fullstendigheten av informasjonen på nettstedet. I tilfelle du har en tvist med en tilknyttet selger på noen måte relatert til nettstedet COUPONS-PROMO-CODE.COM eller bruken av informasjon fra nettstedet, samtykker du i å frafalle COUPONS-PROMO-CODE.COM fra enhver og alle krav, krav, handlinger, erstatning (faktiske og følgeskader), tap, kostnader eller utgifter av enhver art og art, kjent og ukjent, avslørt og ikke avslørt relatert til den tvisten.
ANSVARSFRASKRIVELSE OG BEGRENSNINGER PÅ ANSVAR

COUPONS-PROMO-CODE.COM LEVERES AV COUPONS-PROMO-CODE.COM “SOM ER” OG “SOM TILGJENGELIG.” TIL MAKSIMALT OMFATTET TILLATT AV LOV, COUPONS-PROMO-CODE.COM FORKLARERER ALLE REPRESENTASJONER OG GARANTIER, UTTRYKKELIG ELLER IMPLISERT, MED HENSYN TIL COUPONS-PROMO-CODE.COM, INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UNDERVISNINGSVERSKRIFT NOEN SÆRLIG FORMÅL OG IMPLISTE GARANTIER FRA KURS OM HANDEL ELLER UTFØRINGSKURS. DU ER ENIG I AT COUPONS-PROMO-CODE.COM IKKE VÆRE ANSVARLIG FOR NOEN KOSTNADER ELLER SKADER som oppstår ut fra et tvist mellom deg og noen tilknyttet selger, og du henter her eksplisitt fra noen lignende krav mot kolleger og medlemmer av det. , OFFENTLIGE, DIREKTORER, MEDARBEIDERE, FORELDRE, DATTERSELSKAPER, AGENTER OG REPRESENTANTER. COUPONS-PROMO-CODE.COM GJØR IKKE NOE REPRESENTASJONER ELLER GARANTIER OM NOEN VARER ELLER TJENESTER TILBUDET ELLER LEVERES AV AFFILIATE SALGANTER ELLER LEVERANDØRER. COUPONS-PROMO-CODE.COM GJØR IKKE NOEN REPRESENTASJONER SOM TILGANG TIL DETTE NETTSTEDET VIL være UTROLIG ELLER FEILFRI, OG COUPONS-PROMO-CODE.COM ANTAR INGEN ANSVAR FOR NOE SKADER TILTAKT AV DIN TILGANG, ELLER INNGANG STED, INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRENSET TIL, DIN MAKELIGHET TIL Å FÅ RABATT Ved å kjøpe varer med en deltagende selger.

DU GODTAR Å SKJÆRE OG HOLD COUPONS-PROMO-CODE.COM, DETTE FORELDRE, DATTERSELSKAP, AFFILIATIER, OFFENTLIGE, DIREKTORER OG ANSATTE, HARMLESS FRA NOE KRAV ELLER KREV, INKLUDERER TILBYGGELIGE ATTORNEISKE TILBUD ELLER ANNONSER AV ANNONSER UTE AV DIN BRUK AV COUPONS- PROMO-CODE.COM, VOLKINGEN AV DEVISE VILKÅR AV DEG, ELLER Krenkelsen fra deg, eller noen annen bruker av kontoen din, av noe intellektuelt eiendom eller annen rett til noen person eller enhet, ELLER SOM ET RESULTAT AV NOEN TREKKENDE, LIBELOUS, OBSCENE, PIKKENDE ELLER Krenkende MATERIAL INNHOLDT I NOE MEDLEMKOMMUNIKASJONER.
Endring av avtale

DE "VILKÅR" FORDELE I DENNE AVTALEN KAN ENDRE FRA TID TID; COUPONS-PROMO-CODE.COM VIL poste disse endringene på denne siden. Du samtykker i å være bundet av alle de nevnte "VILKÅR OG BETINGELSER", INKLUDERT NOE OG ALLE OPPDATERINGER TERETO. COUPONS-PROMO-CODE.COM VIL IKKE ER ANSVARLIG HVIS DU IKKE LÆRER OM MODIFIKASJONEN. DET ER DITT ANSVAR FOR Å Sjekk denne siden på nettstedet COUPONS-PROMO-CODE.COM REGELMessig å bestemme om denne avtalen er endret. HVIS DU IKKE GODTAR VIL NOE MODIFIKASJON AV DENNE AVTALEN, MÅ DU Umiddelbart avslutte Ditt brukernavn, passord og registrering.
Overholdelse av lover og forskrifter

Du samtykker i å overholde alle gjeldende lover, regler og forskrifter. Du kan delta i COUPONS-PROMO-CODE.COM hvis og i den grad slik deltakelse er tillatt i slike lover, regler og forskrifter. COUPONS-PROMO-CODE.COM kan nekte å registrere seg, begrense, endre eller avslutte ditt brukernavn, passord og registrering uten ansvar overfor deg eller noen annen tredjepart hvis du bryter lov, regel eller forskrift, om din deltakelse kan bryte noen lov , regel eller regulering.
Eiendomsrett til innhold

Du erkjenner at COUPONS-PROMO-CODE.COM innhold, inkludert, men ikke begrenset til: tekst, lyder, fotografier, grafikk eller annet materiale som finnes i COUPONS-PROMO-CODE.COM kommunikasjon, annonser eller meldinger, enten av COUPONS-PROMO -CODE.COM eller COUPONS-PROMO-CODE.COMs annonsørers eller tilknyttede selgere, tjenester og programvare er beskyttet av opphavsrettigheter, varemerker, servicemerker, patenter og / eller andre eiendomsrettigheter og lover. Du har kun tillatelse til å bruke innhold, service eller programvare som uttrykkelig autorisert av COUPONS-PROMO-CODE.COM, dets annonsører og tilknyttede selgere, etter hva som måtte være. Du erkjenner at alle immaterielle rettigheter på nettstedet eies av COUPONS-PROMO-CODE.COM eller COUPONS-PROMO-CODE.COMs lisensgivere. Tilbudet om nettstedet overfører ikke til deg eller noen tredjepart rettigheter, tittel eller interesse i eller til slike immaterielle rettigheter.
Oppsigelse av avtale

Ethvert brudd på vilkårene i denne avtalen er grunnlag for oppsigelse av ditt brukernavn, passord og registrering hos COUPONS-PROMO-CODE.COM.
COUPONS-PROMO-CODE.COM forbeholder seg retten til å avslutte ditt brukernavn, passord og registrering, hvis kontoen din er inaktiv i tjuefire (24) påfølgende måneder ..
Du kan når som helst si opp ditt brukernavn, passord og registrering ved å sende en e-post til vår 24 Hour kundeservice.

Legge merke til

Alle varsler om COUPONS-PROMO-CODE.COM vil bli gitt via e-post, post eller ved generell post til nettstedet COUPONS-PROMO-CODE.COM.
Waiver

COUPONS-PROMO-CODE.COMs manglende utøvelse eller håndheving av rettigheter eller bestemmelser i denne avtalen skal ikke utgjøre et avkall på en slik rett eller bestemmelse.
Bestemmelsesdelbarhet

Enhver bestemmelse (eller deler av denne) av denne avtalen som blir funnet å være ugyldig, forbudt eller ikke-tvangsfullbyrdig, skal være ineffektiv bare i den utstrekning et slikt forbud er og ikke kan håndheves, uten å ugyldiggjøre resten av bestemmelsen eller de resterende bestemmelsene herav. I den utstrekning det er tillatt i gjeldende lov, frafeller hver av partene herved enhver lovbestemmelse som forbyr eller gjør uvedtakelige bestemmelser herom på noen måte.